Open Haaglanden 

Foto's 
Info Open Haaglanden 

Foto's 

Het Open Haaglanden kent een lange geschiedenis dit jaar voor de 17de keer en is uitgegroeid tot een internationaal toernooi en telt zo langzamerhand mee bij de beste toernooien van Nederland. Dit jaar hebben wij een nieuwe unieke locatie, de Open Haaglanden wordt gehouden in de Sportcampus Zuiderpark. Dit is één van de grootste sportcomplexen van Nederland met een unieke Topsporthal!

In het begin heeft het toernooi gedraaid onder de vlag van de NTA (Nederlandse Taekwon-Do Associatie) later onder de FEBN (Federatie Euro Budo Nederland) kort geleden onder auspiciën van ITF Royal Dutch en sinds dit jaar is ons toernooi aangesloten bij de ITL. De organisatie ligt geheel bij TKD School Choi-Yong. 

Aan het hoofd van deze school staat Sabum Ron Dijkhuizen Internationaal Instructeur/Umpire. Samen met de assistent leraren en vrijwilligers waarvan we de volledige ondersteuning krijgen hebben we dit evenement opgebouwd. Zonder hun steun kon dit evenement niet plaatsvinden, waarvoor dank. 

De laatste jaren nemen meer scholen uit het buitenland deel aan het evenement. Met name Engeland, Duitsland, België, Zwitserland, Tsjechië, Kroatië en natuurlijk Nederland zijn vertegenwoordigt. 

Uiteraard komen de meeste deelnemers uit Nederland. Dankzij al deze trouwe deelnemers jaar in jaar uit is ons toernooi uitgegroeid tot een succes. Bedankt hiervoor Taekwon !!!! 

We hopen jullie allemaal weer te zien dit jaar op zondag 25 november 2018. Dit jaar hebben wij 6 leuke onderdelen. Een nieuw onderdeel is toegevoegd, alle klasses kunnen meedoen aan zowel punt-stop als doorgaand systeem contact sparren. Word je 1ste op beide onderdelen? Dan win je een exclusief setje handschoenen van de Open Haaglanden. 

Ook de Tigers kunnen weer meedoen aan het onderdeel 'staart vangen'. Wij werken dit jaar met hesjes waar 5 lintjes op worden bevestigd. Zo kunnen de deelnemers makkelijker punten maken en zal er minder contact zijn. 

Zoals jullie gewend zijn van ons zijn er ook dit jaar weer mooie prijzen/bekers te winnen. Ook dit jaar weer voor alle jeugd een medaille. En natuurlijk weer de toernooi beker voor de school met de beste resultaten! 

Namens het Choi-Yong Team